Matte börjar bli gammal. Gamla människor vaknar ofta väldigt tidigt på morgonen. Ju äldre de är desto tidigare vaknar de. Även om de är lediga. Trots att klockan skulle ställas fram en timme i natt vaknade hon alldeles för tidigt i morse med. Så fort hon slog upp ögonen vaknade Ninja också. Och var jätteglad som vanligt. Det är nästan som att han egentligen redan är vaken. Och bara ligger och stirrar på matte för att inte missa om hennes ögon skulle öppnas det allra minsta. För att hon kanske undrar vad klockan är eller nåt. Därför brukar matte blunda och låtsas sova så länge hon bara kan. Ända tills hon är så kissnödig att hon måste gå upp. Då är det kört. Då flyger genast Cartman ur sängen för att hämta någon fjantig leksak. Ninja börjar fara runt som en galning. Och alla måste skynda sig ut innan han kissar på sig av lycka. Jobbigt. Jag får vattensvans av att behöva rusa ut så himla tidigt varenda morgon. Ninja borde skämmas. På riktigt.

Nu snöar det också.