Idag tränade jag matte på att våga springa ifrån mig i slalom med tolv pinnar. När vi började på hinder A var hon tvungen att springa till vänster om trädet till landningsidan av hinder B. Det tyckte hon var svårt. När vi började på hinder B var hon tvungen att försöka springa förbi mig i slalomet, så att hon hann före till hinder A. Vi gjorde kombinationerna både med och utan bakombyten också. Solen sken och jag var grym förstås. Sen övade vi på threadlar och 270-graderssvängar.

Cartman skulle träna på läggande under gång men han tyckte antagligen att det var lite för blött i gräset. Han låtsades nämligen att han aldrig hade hört ordet Ligg förut. Ninja fick börja lite med 2×2-slalom. Men träningen övergick ganska snabbt till att mest handla om att han skulle komma tillbaka med leksaken som matte kastade. Sen var hon tvungen att springa runt och fjanta sig jättemycket med falsettröst för att Ninja skulle kunna koncentrera sig på träningen överhuvudtaget. Jag tycker lite synd om matte för hon är en ganska stel och tråkig människa som tycker att det är lite jobbigt att fjanta sig för mycket. Men jag tycker allra mest synd om våra stackars grannar…