Jag har fått en fleeceoverall. Först hatade jag den. Den var faktiskt så äcklig att jag var tvungen att gå på händerna när matte satte på mig den. Men sen rakade matte av mig all päls. Nu älskar jag min overall.

Den är röd med rosa hjärtan på. Matte säger att jag klär i rött och rosa. Jag klär förstås i allt. Jag har overallen på mig under mitt polis-täcke när vi är ute. Det är skönt. Vi blir nämligen stillastående ganska ofta när vi är ute för Ninja måste borra ner hela ansiktet i snön med jämna mellanrum. Sen måste han åla sig framåt med bakbenen utsträckta så att magen släpas i snön. Ibland känner han tydligen att han dessutom måste rulla runt på rygg och gnida sig i snön också. Jag säger ingenting men ni vet vad jag tänker…
Nu behöver jag iallafall inte frysa ihjäl medan jag väntar på idioten.


Idag har jag varit på Hundstället Hjärtat och tränat lite slalom. Det var roligt. Cartman fick träna frittfölj, stå och ligg. Cartman blir lycklig av lydnad. Ninja tränade ingångar på båda sidor och lekte med en ny leksak av kaninskinn.


Matte skulle behöva gå shaping-kurs igen. Ninja ligger på köksgolvet och
korsar frambenen hela dagarna. Meningen är ju att han ska göra det
stående…